Ubicació - Hotel Restaurant Ca L'eudald
Ubicació - Hotel Restaurant Ca L'eudald

Ubicació

Dos estacions d’esqui, La Molina i Masella a menys de 15 minuts en cotxe, tres camps de Golf, vol a vela, vol en globus, rutes de senderisme i totes les activitats que la Cerdanya posa al teu abast fan de Ca l’Eudald un lloc estratègic per plantejar la teva estada.

La Cerdanya

La Vall de la Cerdanya, es tot el que esperàs en un paisatge de tardor o hivern. Els seus camps i boscos son un mantell de colors verds a l’estiu i ataronjats a la tardor. Les seves muntanyes son una excusa perfecta per a una escapada a qualsevol època de l’any a l’estiu i primavera per fer excursions i rutes, a la tardor per buscar bolets i sobretot a l’hivern per gaudir de l’esqui i de la neu.

Ubicació - Hotel Restaurant Ca L'eudald

Hivern Actiu, Esquí, Raquetes, Skimo

Si vols esquiar i gaudir de la neu, la Cerdanya es un lloc ideal, La Molina i Masella a prop del nostre hotel, serveis de guies de muntanya, diferents escoles de esquí, les estacions franceses aprop, moltes possibilitats per escollir.

A les estacions d'esquí de La Molina i Masella:

10 minuts amb cotxe

A les estacions d'esquí de França i Andorra

45 minuts amb cotxe

Ubicació - Hotel Restaurant Ca L'eudald
Ubicació - Hotel Restaurant Ca L'eudald

Golf Amb Paisatge

A partir de la primavera els camps de golf de la Cerdanya ofereixen el seu millor moment per practicar aquest esport, Fontanals Golf i Real Club de Golf de Cerdanya son dos clubs referents pel seu disseny.

Els camps de golf Fontanals i el Reial Club de Golf de la Cerdanya són a 3 km.

Volar A La Muntanya

L’aeroclub de la Cerdanya t’ofereix la possibilitat de vols en globus, vol sense motor i d’altres activitats que et permetran conèixer la sensació de volar entre les nostres muntanyes.

Ubicació - Hotel Restaurant Ca L'eudald
Ubicació - Hotel Restaurant Ca L'eudald

Caminar, Passejar I Conèixer

Llacs, cims, fires pobles, romànic, concerts, mercats… Tot l’any La Cerdanya ofereix rutes per tots els nivells i activitats que emplenaran els teus dies.

Ca l'Eudald: Tu hogar en la Cerdanya

Ca l’Eudald és la base perfecta si busques un lloc estratègic per gaudir de les activitats a la Cerdanya com esquiar, caminar, volar o altres. Amb les estacions d’esquí com La Molina i Masella a menys de 15 minuts en cotxe, i activitats com vol en planejador, vol en globus i rutes de senderisme, aquest hotel ofereix una ubicació ideal per a la teva estada, amb un ambient familiar i acollidor.

Altres punts d'interès

Parc Natural del Cadí-Moixeró

13 km

Parc Schierbeck

7 km

Museo Municipal de Llívia

12 km

Jardins Artigas

15 km

Parc Aventure Font Romeu

20 km